Ολυμπιακοσ Ζενιτ / Νέα παράσταση από Εθνική και Γιάννη, 88-58 το Ιράν στα - Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της .

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της .

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Eurobasket 2021: Τα highlights του Ελλάδα-Ιταλία (video)
Eurobasket 2021: Τα highlights του Ελλάδα-Ιταλία (video) from allstarbasket.gr
Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Τετραετής επέκταση στον Λίλαρντ από τους Μπλέιζερς με το
Τετραετής επέκταση στον Λίλαρντ από τους Μπλέιζερς με το from allstarbasket.gr
Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της .

Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται .

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Στο Î¥Î
Στο Î¥Î"ΕΙÎ' με πυρετό ο Παππάς! from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της .

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Ολυμπιακοσ Ζενιτ / Νέα παράσταση από Εθνική και Î"ιάννη, 88-58 το Ιράν στα - Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της .. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

0 Response to "Ολυμπιακοσ Ζενιτ / Νέα παράσταση από Εθνική και Γιάννη, 88-58 το Ιράν στα - Ο ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην αγία πετρούπολη, απέναντι στην ζενίτ, με την euroleague να δημιουργεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel