Βαρθολομαιοσ Παπασ : PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ / Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία .

Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ. Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, . Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος.

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î
PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î"ΙΩΝ ΠÎ'ΤΕΡΩΝ Ο ΧΟΡΟΣ from 4.bp.blogspot.com
Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, . Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ. Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. Από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του καντέρμπουρι, τζάστιν ουέλμπι. Τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του προς τον οικουμενικό πατριάρχη . Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος. Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης .

Εκφράζει, με επιστολή του, ο πάπας ρώμης φραγκίσκος.

Από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του καντέρμπουρι, τζάστιν ουέλμπι. Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Εκφράζει, με επιστολή του, ο πάπας ρώμης φραγκίσκος. Ο βαρθολομαίος έρχεται στις 21 νοεμβρίου. Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, . Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ. Ο πάπας φραγκίσκος και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος σε συνάντηση στο βατικανό για το περιβάλλον. Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Προσπάθεια να έρθει ο άντονι μπλίνκεν στην αθήνα και να συναντηθεί ο μητσοτάκης με τον μπάιντεν. Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ.

Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του προς τον οικουμενικό πατριάρχη . Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του.

Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î
PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î"ΙΩΝ ΠÎ'ΤΕΡΩΝ Ο ΧΟΡΟΣ from 4.bp.blogspot.com
Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Προσπάθεια να έρθει ο άντονι μπλίνκεν στην αθήνα και να συναντηθεί ο μητσοτάκης με τον μπάιντεν. Τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του προς τον οικουμενικό πατριάρχη . Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Ο πάπας φραγκίσκος και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος σε συνάντηση στο βατικανό για το περιβάλλον. Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος.

Ο βαρθολομαίος έρχεται στις 21 νοεμβρίου.

Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, . Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Ο βαρθολομαίος έρχεται στις 21 νοεμβρίου. Προσπάθεια να έρθει ο άντονι μπλίνκεν στην αθήνα και να συναντηθεί ο μητσοτάκης με τον μπάιντεν. Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ. Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος. Από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του καντέρμπουρι, τζάστιν ουέλμπι. Τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του προς τον οικουμενικό πατριάρχη . Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ. Εκφράζει, με επιστολή του, ο πάπας ρώμης φραγκίσκος.

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ. Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, . Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ.

Από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του καντέρμπουρι, τζάστιν ουέλμπι. PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î
PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΤΩΝ Î'Î"ΙΩΝ ΠÎ'ΤΕΡΩΝ Ο ΧΟΡΟΣ from 4.bp.blogspot.com
Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ. Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Ο πάπας φραγκίσκος και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος σε συνάντηση στο βατικανό για το περιβάλλον. Οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, πάπας φραγκίσκος, αρχιεπίσκοπος αθηνών και πάσης . Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία .

Στην λειτουργια παρισταται ο παπασ φραγκισκοσ. Συμμετείχαν, από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του. Από κοινού, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος και ο πάπας φραγκίσκος, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο του καντέρμπουρι, τζάστιν ουέλμπι. Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ. Εκφράζει, με επιστολή του, ο πάπας ρώμης φραγκίσκος. Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αδελφική συμπαράστασή του, εκφράζει με επιστολή του, ο πάπας φραγκίσκος προς τον οικουμενικό . Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία . Ο πάπας φραγκίσκος και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος σε συνάντηση στο βατικανό για το περιβάλλον. Τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του προς τον οικουμενικό πατριάρχη . Προσπάθεια να έρθει ο άντονι μπλίνκεν στην αθήνα και να συναντηθεί ο μητσοτάκης με τον μπάιντεν. Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος. Ο βαρθολομαίος έρχεται στις 21 νοεμβρίου. Για το περιβάλλον που απευθύνουν ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ο πάπας βενέδικτος και ο αρχιεπίσκοπος του καντέρμπουρι, .

Βαρθολομαιοσ Παπασ : PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΦΩΤΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ Î'ΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙÎ' ΤΟΥ / Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία .. Προσπάθεια να έρθει ο άντονι μπλίνκεν στην αθήνα και να συναντηθεί ο μητσοτάκης με τον μπάιντεν. Μάσκα για πρώτη φορά σε δημόσια λειτουργία φόρεσε σήμερα ο πάπας φραγκίσκος. Ο πάπας φραγκίσκος και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος σε συνάντηση στο βατικανό για το περιβάλλον. Χοροστατει ο παναγιωτατοσ οικουμενικοσ πατριαρχησ κ.βαρθολομαιοσ. Ο βαρθολομαίος έρχεται στις 21 νοεμβρίου.

Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος βαρθολομαιοσ. Με μάσκα δίπλα του και ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος.

0 Response to "Βαρθολομαιοσ Παπασ : PANAYIOTIS TELEVANTOS: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ / Υπενθυμίζεται ότι ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος εξελέγη από την αγία ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel